Ką vartoti po gydymo - didysis priešvėžinių papildų sąrašas


Kol baigsiu tirtis sveikatą visais įmanomais būdais (dar savaitę kitą užtruks), įmesiu čia ilgąjį priešvėžinių papildų ir visokių papildančių vaistų sąrašą. Jį susidariau remdamasi:
  • Chris Wark Square One onkologinių ligonių koučingo programa - dauguma tik JAV parduodamų papildų yra iš ten;
  • Juozo Ruolios patarimais, kuriuos davė kitiems žmonėms (pati nebuvau);
  • patarimais iš forumų ir straipsnių.
Šis sąrašas bus gyvas, t.y. jį nuolat papildysiu pagal patarimus, kuriuos gausiu iš gydytojų, fitoterapeutų ir kt. Taip pat nuolat papildysiu ką pati dariau.

Sąrašą sudaro kelios kategorijos. Mano dabartiniu supratimu, tik baigus gydymą, seka turėtų būti tokia:
  1. Kraujo ir imuniteto atstatymas - jums reikia atsistatyti. Svarbūs imuniteto papildai, galbūt vaistukai, ir pilnavertė mityba. Man pirminis atsistatymas truko apie du mėnesius (kol kraujas tapo normalus). Išbandžiau beveik viską iš sąrašų Kraujui atstatyti ir Imunitetui stiprinti žemiau. Vis dar nepasakyčiau kad jaučiuosi jau labai gerai, nes visas atsistatymas trunka apie metus, o įvairūs šalutiniai poveikiai tęsiasi, kaip ir didelis energijos trūkumas. Tad imuniteto ir energijos atstatymas yra nuolatinis darbas.
  2. Detoksikacija - chemoterapijos, radiologijos, švitinimo padarinių šalinimas.
  3. Priešvėžinių papildų aktyvus vartojimas. Svarbu - pradėti reikia pamažu, juk jūsų organizmo visos sistemos yra nuvargintos, susilpnintos, nereikia jų iškart apkrauti. Atsargiai vartojant, nevartoti visko iš karto ir nuo pirmos dienos, pamažu pratinti organizmą, stebint kas kaip veikia, ir kas kažkiek laiko keisti papildus.
Taip pat įmečiau kelis vaistus, kurie tinka pašaliniams poveikiams mažinti. Taigi, pradedam.

KRAUJUI ATSTATYTI

  1. Trintos spanguolės 3k - arbata. Taip pat gerai valo inkstus ir gydo pūslės uždegimus.
  2. Dilgėlių arbata 1k per dieną. Netinka dilgėlių arbata nėštumo metu, taip pat turintiems venų varikozę ir polinkį į kraujo trombų susidarymą. 
  3. Žemuogių lapų arbata 1k per dieną. 
  4. Baltoji sidabražolė (atstato kraujo sudėtį)
  5. Sultys: apie 50 burokai ,20-30 morkos,10-15 salierai.po 5 juodas ridikas ir saldi bulve. Burokėlių sultis palaikyti išspaustas bent porą valandų šaldytuve, iš karto gerti negalima
  6. Sūdyti lašiniai (čiulpti)
  7. Jautienos kepenys, liežuvis, mėsa ir jautienos "cukrinių" kaulų ilgai virtas sultinys - hemoglobinui
  8. Granato sėklos - išspausti į dieną po granatą ir sumaišius su vandeniu išgerti sultis
  9. Natūralūs geležies papildai, pvz. aš gėriau FerroMax
Apie kraujo stiprinimą jau rašiau čia, čia ir čia. Išbandžiusi esu viską kas surašyta. Pasiskaitę suprasite, kodėl atsargiau reiktų su cinko papildais ir šiaip vitaminų padauginimu.

KEPENIMS, VIRŠKINIMUI, ŽARNYNUI, INKSTAMS

  1. Kepenims - Essentiale Forte (trys kapsulės per dieną). Pabaigus pakuotę keisti Silymarin ar panašiomis vaistažolių pagrindu.
  2. Kepenims - kiaulpienių šaknų arbata 2 kartus per dieną. 
  3. Kepenims - Hepar Compozitum (Ruolia skiria)
  4. Skrandžiui - Befunginas, 100 ml. Veikia ir kaip priešvėžinis, ir kaip vaistas nuo gastrito. Daugiau galima pasiskaityti čia.
  5. Žarnynui - probiotikai. Chemoterapijos metu ir po operacijų reikėtų gerti daugiau nei įprasta.
  6. Kasai ir visai virškinimo sistemai - sisteminė enzimų terapija, pvz. Nutricology Pancreas, Wobenzym. Nevartoti su maistu, neturės poveikio. Daugiau skaityti čia, labai daug poveikių. 
  7. Virškinimo sistemai - Coenzym Compositum. (tarp Ruolios skiriamų)
  8. Inkstus valančios arbatos: A.Karvelio "Urokar" ir "Nefrokar", Jadvygos Nr.53, "Inkstams valyti" Ramūno Daugelavičiaus, beržų lapų arbata ir spanguolių arbata. Visos tinka. Inkstai valomi varant šlapimą
  9. Biotics Research ADP – oregano aliejus
  10. Biotics Research FC-Cidal
Aš geriu: Wobenzym po 3 tabletes 30 min. prieš maistą ir Essentiale Forte po maisto. Probiotikų kursą jau išgėriau.

IMUNITETO STIPRINIMAS, ANTIOKSIDANTAI

Atsirinkite kelis elementus ir juos naudokite, keisdami kas kelias savaites. Pasiskaitykite prieš pasirinkdami, pasitarkite su gydytoju ar fitoterapeutu.
  1. Selenas 100 mg. 
  2. Vitaminas D3 – priesvėžinis vitaminas Nr1. Chris Wark siūlo 5000-10000 IU per dieną, aš gėriau apie 4000 IU/d. Pradžiai reiktų išsitirti ar jo tikrai trūksta. 
  3. Vit. Triovit (Ruolia rekomenduoja) - turi seleno, tuomet jo atskirai gerti nereikia.
  4. Q10 - Ubichinon compozitum (Ruolia)
  5. Bičių duonelė po 1 valg.š. per dieną (Ruolia rekomenduoja)
  6. Žuvų taukai – Omega 3, 1000mg. Sako, kad ryklio taukai dar paveikesni.
  7. Aliejų mišinys: argano, linų sėmenų, kanapių sėklų, alyvuogių. Omega rūgščių šaltinis.
  8. Barsuko taukai (kapsulėmis arba gryni). Labai tinka žiemą, stiprina imunitetą.
  9. Žalias trintas kokteilis ryte (aliejai, sėklos, riešutai, špinatai, brokoliai, uogos arba vaisiai) 
  10. Galima gerti po šaukštą šaltalankių aliejaus 
  11. Du kartus per dieną gerti maltus linų sėmenis, užpiltus karštu vandeniu.
  12. Avižų kisieliai, aprašymai čia.
  13. Saldymedžio uogos- taip pat padeda nuo opų. Skaityti čia. (Ruolia rekomenduoja)
  14. Eleuterokoko ekstraktas arba ženšenis - stimuliuoja.
  15. Alijošiaus sultys (Aloe vera) – trys šaukštai per dieną, 60 ml. Imunostimulatorius, skatina interferono ir interleukino gamybą, mažina uždegimą, saugo nuo infekcijų ir gydo odą, bet negalima didinti dozės, laisvina vidurius.  Čia parduoda dideliais kiekiais. Aš pirkau iš lenkų vaistinėje Varšuvoje, bet galbūt galima užsisakyti čia.
  16. Vitaminas C PROLONGED – imonostimuliatorius, taip pat žudo vėžio ląsteles. Galima vartoti kartu su chemija. Galima vartoti su amla. Chris Wark siūlo sartoti didelėm dozėmis - 15g per diena gali vartoti sveikas žmogus, sergantis - 40g. Galima paskaityti google High dose oral vitamin C protocol for cancer. Pati gėriau daugiausiai 6-8 g.
  17. Acerola milteliai (natūralus vitaminas C).
  18. Beta Glucan – polisachardidas, vienas stipriausių imunomoduliatorių, stiprina imuninę sistemą, naikina virusus, bakterijas. Naudoti 3 kartus dienoje kasdien 500mg/50 Ibs kūno svoriui Taip pat įsigijau iš lenkų. Naudoju šį po 2 tabletes per dieną.
  19. Spirulina dumbliai – stimuliuoja imunitetą, mažina spinduliavimo šalutinius poveikius, turi antivėžinį poveikį. 
  20. Amla/ amalaki/indian goosebery – didžiausios koncentracijos antioksidantas pasaulyje, šlykštaus skonio, naudojami milteliai, ketvirtis šaukštelio į vandenį, kokteilius.
  21. Maringa – turi daug A ir kt vitaminų, supermaistas, dedamas į kokteilius ir sriubas.
  22. Lentinex – shitake grybų papildas, stimuliuojantis imunitetą.
  23. Koloidinis sidabras (Colloid silver) apsaugo nuo infekcijos, galima skalauti gerklę ir pan
  24. Fasting mimicking dieta (periodinis badavimas po 24 val ar daugiau) - perkrauna imuninę sistemą. Skaityti čia.
Aš geriu tik spanguoles, įvairius aliejus (linų ir kanapių sėklų), Beta Glucan, alijošių ir žuvų taukus šiuo metu. Bet dar prieš mėnesį gėriau stiprius imuniteto papildus natūralių ingredientų pagrindu, pvz Cordyceps, FerroMax.

PRIEŠVĖŽINIAI PAPILDAI

Atsirinkite kelias veikliąsias medžiagas ir jas naudokite, keisdami kas kelias savaites. Atidžiai pasiskaitykite ar jums tinka, kokie šalutiniai poveikiai, pasitarkite su gydytoju ar fitoterapeutu. Tai bendras sąrašas, daug ko pati nesu naudojusi.
  1. Jau daugelį metų Rytų medicinoje naudojami medicininiai grybai, pvz., valgomieji danteniai (šitake), kuokštiniai sėdžiai (maitake), tikriniai blizgučiai (reishi), kininiai kordicepsai, juodieji beržo grybai (čaga) ir kiti. Jie parodė gerų rezultatų ne tik gydant lėtines ligas, bet ir kovojant su vėžiu. Galima gerti rinkinius, pvz. Garden of Life RM-10 arba My Community Host defence (šiuos siūlo gerti Ruolia). Aš Operos vaistinėje Vilniuje pirkau ir geriu Swanson Triple Mushroom kompleksą. Beje, Operos vaistinė turi Vilniuje vos ne didžiausią papildų ir vaistinių arbatų pasirinkimą.
  2. Kordicepsas – Tibeto grybas, slopina vėžinių auglių augimą, stiprina imunitetą, stimuliuoja retikulioendotelinės sistemos veiklą, leukocitų transformaciją, kompleksiškai veikia kraujo gamybą, granuliocitų-mononuklearų grandį, kaulų čiulpų fibroblastų stromą, skatina makroflagų dauginimąsi blužnyje. Be to, šios unikalios medžiagos normina hipotalamo-hipofizio sistemos, reguliuojančios sistemos „organai – taikiniai“ veikimą, harmonizuoja žmogaus organizmo hormoninį toną. Apie kordicepsą galima pasiskaityti čia ir čia, tačiau viena studija nustatė, kad pelėse stimuliavo testosteroną, o jis moteryse virsta estrogenu, tad su hormonams jautriais vėžiais - atsargiai. Brangus. Žmonės perka iš vokiečių, bet geriausia būtų gauti tiesiai iš Kinijos. Aš gėriau Swanson Cordicepsą ir Fohow Sanbao Oral Liquid (abiejų po vieną pakuotę, nes nepigūs).
  3. Iš naminių vaistų - plėšytų rudeninių voveraičių užpiltinė, laikyta apie du mėn. degtinėje.  Liaudies medicina teigia, kad voveraitės turi imuninę sistemą stimuliuojančių ir priešvėžinių savybių. Bet didžiausia jų savybė - tai kad jos kovoja su žmogaus organizme gyvenančiais parazitais. Sergantiems hepatitu šios tinktūros po 1 arbatinį šaukštelį gerti ryte ir vakare, o gydytis 4 mėnesius.Valant kepenis šios tinktūros patariama gerti po 2 arbatinius šaukštelius vakare 15 dienų iš eilė. Pasidariau rudenį, taip ir neišgėriau :)
  4. Ugniažolė ir jos pagrindu NVI papildas Lidonium, kurį sukūrė Ruolia.
  5. Pomi-T papildas (granatai, žalioji arbata, dažinės ciberžolės ir brokoliniai kopūstai). 
  6. Ciberžolė (kurkuminas) – naudoti daug ir dėti į maistą, galima šaukštelį užpilti vandeniu ir gerti kaip arbatą.
  7. Befunginas, 100 ml. Veikia ir kaip priešvėžinis, ir kaip vaistas nuo gastrito. Anksčiau buvo naudojamas plaučių vėžio ir metastazėms gydyti. Daugiau galima pasiskaityti čia. Čia rašo, kad vartojant befunginą reikėtų mažiau valgyti mėsos.
  8. Black seed oil (Nigella Sativa) – kelios studijos patvirtino antivėžinį poveikį. Stabdo metastaszavimą. Thymoquinone - preparatas is black seed oil naudojamas vezio gydymui. Galima naudoti 2 valg. saukstus black seed oil + 2 arb. saukstelius ground black cumin. Ant mano turimo rašo, kad vartoti tik po vieną arbatinį šaukštelį per dieną. Šito pas lenkus prisipirkau (lenkiškai czarnushka oil), kol kas negėriau.
  9. Boswellia (Frankincense) aliejus, gerai veikia kartu su ciberžole. 
  10. Kiaulpienių šaknų arbata, stipriai mažina vėžio ląsteles. Yra atliekami klinikiniai tyrimai su žmonėmis dėl naudojimo kaip vaisto nuo vėžio. Daktaro pranešimas apie tai
  11. Astragalus žolės papildas, esu išgėrus vieną pakuotę prieš chemiją.
  12. Amygdalin B17 ir abrikosų kauliukai
  13. Pau D‘Arco – skruzdžių medžio žievė. Turiu kapsulių ir arbatą.
  14. Essiac tea. Iš Chris Wark modulio. Rene Caisse isgyde daug zmoniu nuo vėžio su  Essiac formule. Norint pasidaryti namie, žr Mali Klein youtube video. Flor-Essence pardavinėja aštuonių žolių Essiac arbatą. Šviežiai padaryta veiksmingesnė
  15. Jason Winters tea – skani
  16. Žalioji arbata - atlikti tyrimai parodė, kad žaliojoje arbatoje esantis junginys epigalokatechino galatas (EGCG) nužudo burnos vėžio ląsteles, bet nepakenkia kitoms.
  17. Kanapių ekstraktai CBD/THC – kovoja su vėžiu, jo šalutiniais poveikiais ir be to padeda nuo nemigos ir psichologinių problemų. Brangu (pusmečiui apie 2000-3000 eur). Daugiau čia: http://kaipdangus.blogspot.lt/2017/05/kanapiu-aliejus.html
  18. Quercetin – prieš alergiją, bet trukdo įsisavinti geležį (atsargiai su anemija). Šaltiniai: raudoni svogūnai, žalia ir juoda arbata, raudonos vynuogės, bruknės, žalios lapinės daržovės. Papildai su quercetin: megafood, Thorne Research, Jarrow Formulas, Source Naturals. 1000 mg x 3k dienoje
  19. Thalamus Compozitum ampulės - kiek suprantu prieš neoplaziją (naujų audinių, navikų susidarymą). (Ruolia)
  20. Arbata "Kovok" Jadvygos prieš cistų ir miomų susidarymą
  21. Arbata "Fitofermentai. Priešuždegiminė, priešmiominė" Ramūno vaistažolių. Parduoda Operos vaistinė arba ramunovaistazoles.lt
Aš šiuo metu geriu: Triple Mushroom (grybų mišinys), Pomi T, žalią arbatą, priešuždegiminę arbatą, Pau D'Arco. Pabaigiau Lidonium ir Cordyceps.

DETOKSIKACIJA

Nuo jos siūloma pradėti prieš vartojant papildus, nes kitaip neįsisavina. Siūloma pirma daryti parazitų ir sunkiųjų metalų valymą, paskui valyti žarnyną, ir tik  tuomet (nuo antro-trečio mėnesio) valyti vidaus organus ir sąnarius nuo chemoterapijos ir radiacijos pasekmių (Chris Wark siūlo the Incurables Programme). 

Rinktis labai atsakingai, tariantis su gydytoju. Šitą dar papildysiu, nes po savaitės susitiksiu su parazitologu. Kol kas pradėjau gerti antiparazitinę arbatą, ir gydausi zaperiu (žr. žemiau), kito valymo dar nedariau. Švino ir gyvsidabrio pas mane nebuvo rasta, kaip jau rašiau čia.
  1. Kasdien bent du litrai vandens, ir daug žalių daržovių.
  2. Papaja ir jos sėklos. https://www.tv3.lt/naujiena/405609/papaja-spastai-veziui. Kaip naudoti (anglų kalba) - http://superfoodprofiles.com/eating-papaya-seeds-digestive-health 
  3. Chlorella – valo organus, stimuliuoja imunitetą, kovoja su vėžiu. https://draxe.com/7-proven-chlorella-benefits-side-effects/, https://www.canceractive.com/cancer-active-page-link.aspx?n=533. Rekomenduojama naudoti kartu su spirulina.
  4. Geriamas molis, pvz. žalias. Onko ligonės geria po chemijos, dingsta net dėmės nuo veido. Jos vartojo šį, nors jis skiriamas gyvūnams, arba Livinn parduodamą 
  5. Coral Club papildai Lietuvoje, skirti valyti parazitus ir toksinus, pvz. Colovada programa: http://gyvenkkitaip.weebly.com/organizmo-valymas.html 
  6. Arbata parazitams valyti: bitkrėslė, pelynas, gvazdikėlis, Ramūno vaistažolės
  7. Ramūno vaistažolės taip pat turi arbatas sąnariams valyti. Visas arbatas perku Operos vaistinėje Vilniuje.
  8. Celltox 3G ląstelėms valyti - http://www.biocellultravital.com/en/celltox/.
  9. Dr Hulda Clarks parasite cleanse: black wallnut hulls, wormwood, clove – vartojama 18 dienuų www.clark.net
  10. HMD Heavy Metal Detox – clorella ir kalendros papildas, abu šalina sunkiuosius metalus
  11. HMD Herbal Drainage Formula – detoxmetals.com
  12. Kavos klizmos – skatina kepenu detoksikaciją ir mažina skausmą. Gersono terapijos dalis
  13. Hardcore detoxification programme – The Incurables Programme. DrRichard Shultz. Programa apima daug papildų, arbatų ir t.t., reikia atskirai analizuotis kas įeina. www.herbdoc.com
  14. Natūralus kokteilis su kalendra sunkiųjų metalų valymui.
  15. Dėl parazitų - jei jų yra ne tik žarnyne, bet ir raumenyse, smegenyse ir kitur, išvalyti vaistažolėmis labai sudėtinga. Taikomas gydymas elektroniniu rezonansu - grubiai tariant, žmogui nepavojinga, bet pirmuonims ir parazitams mirtina elektros srove. Aparatas vadinasi zaperis. Aprašymas čia - https://sugihara.lt/paslaugos/kitos-gydymo-paslaugos-2/rytu-medicina/parazitu-virusu-bakteriju-grybeliu-kirmeliu-naikinimas-elektroninio-rezonanso-metodu/.

NERIMAS, NEMIGA

  1. Rekomenduojama paprastųjų jonažolių (Hypericum perforatum) arbata ar ekstraktas, nors daugiau naudos iš šio augalo gali gauti asmenys, sergantys smegenų navikais. Jonažolės padeda ir nuo vidutinio sunkumo depresijos.
  2. Apynių arbata – prieš miegą.
  3. Melatoninas tabletėmis ir purškiamas (Hypnozan) prieš miegą.
  4. Stillnox arba Halcion (jei pirmi neveikia, tuomet kiti).
  5. CBD aliejus ar ekstraktai padeda nuo nemigos, nerimo, epilepsijos, apie tai rašiau čia
  6. Frankicense eterinis aliejus arba levandų, mandarinų, didramunių eterinių aliejų mišinys. Kaip naudoti - skaityti čia ir čia.
  7. Miego rutina, apie ją rašiau čia.

VIDURIŲ UŽKIETĖJIMAS

  1. Microlax
  2. Duphalac
  3. Forlax, tik ne visą pakelį iškart, o po puse, tai į dieną 2 - 3 kart išgerdavau... http://www.eurovaistine.lt/guttalax-7-5mg-ml-15-ml-geriamieji-lasai-tirpalas-n1.html

NEUROPATIJA PIRŠTUOSE

  1. Alfa lipoinė rugstis 600mg. Anksciau pirkome pas mus Thiogamma, ten 30 vnt, dabar uz ta pacia kaina siunciame 150vnt. https://www.pasveik.lt/lt/vaistai/thioctacid-hr/8720/ 
  2. L-glutamine https://draxe.com/l-glutamine-benefits-side-effects-dosage/
  3. Gabapentin Takeda 100 mg. Rašo, kad rceptinis ir kompensuojamas, bet man kažkodėl nekompensavo :( Skaitytu čia ir čia.

PLAUKAI IR BLAKSTIENOS (atauginimas)

  1. Varnalėšų aliejus - masažuoti į galvos odą. Pati tokį naudoju - https://www.hiperfarma.lt/aliejus-varnalesu-su-raudonuoju-pipiru-100ml.html
  2. Masažuoti į galvos odą pašildytą ricinos aliejų 20 min 
  3. Keratinas: nuo 0.2% iki 10% su pipete į ricinos alieju, itrinti į plaukus ir palikti 4 val. Youtube filmukas.
  4. Nioxin sampunas plonėjantiems plaukams
  5. Natūralus blakstienų ir antakių serumas „Myli“, lietuviškas
Žiniai, mano plaukai atrodo grynai kaip šios merginos - https://www.youtube.com/watch?v=aK4cpctGFPs. Plaukai pradėjo augti praėjus vienam mėnesiui po paskutinės chemijos, tai dabar yra praėję apie 3.5 mėnesio. Antakiai ir blakstienos ataugo per vieną mėnesį, antakiai kokie buvo, blakstienos dar kol kas trumpesnės nei buvo.

Pažiūrėti, kiek plaukai atauga per metus, galite čia - https://www.youtube.com/watch?v=rtgI1WQ-moA. 

Gražios dienos, būkite sveikos ir laimingos!


Comments

  1. Aš irgi pradėjau domėtis, kokius papildus vartoti po gydymo ir keliuose šaltiniuose buvo paminėtas kanapių aliejus. Viename radau įdomios informacijos apie vartojimą ir jo privalumus. Jei kam įdomu, galite pasiskaityti: https://medicinosguru.lt/cbd-aliejaus-vartojimas-dozavimas/

    ReplyDelete
  2. Mano vardas Loana, aš esu iš Monako. Aš turiu vaikiną, su kuriuo susidraugavau, dvejus metus. Jis tiesiog pabudo vieną rytą ir pasakė, kad santykiai baigėsi. Aš buvau ašarose beveik 4 savaites. buvau tokia sumišusi ir suirzusi. Aš pasiunčiau seserį ir geriausią draugę Susan eiti jo maldauti, bet jis tvirtino, kad santykiai baigėsi, kad jis nuo manęs pavargo. Iki labai geros dienos, kai išgirdau apie dr. Ajayi, skaičiau jo svetainėje keletą liudijimų, todėl nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man papasakojo dalykų, kuriuos reikia padaryti, kad jis galėtų ištarti burtą. Iš pradžių galvojau, ar turėčiau tai padaryti, ir apsisprendžiau pamėginti. Aš padariau tai, ką liepė dr. Ajayi rašybos rašytojas, tada ne vėliau kaip per 7 dienas iš niekur mano vaikinas, kuris mane paliko be priežasties, vieną vakarą atėjo į mano namus ir maldavo, kad mane grąžintų, jis net atėjo su savo brolis ir paprašė atleidimo .. Po tiek skausmo, kurį praėjau, mano vaikinas vis tiek grįžo ... esu toks laimingas ... dėkodamas dr. Ajayi, galite susisiekti su juo dėl bet kokio rašybos darbo. Tikiu, kad jis pamatys jus per jūsų RYŠIŲ problemas.

    Paštas: drajayi1990@gmail.com
    „Viber“ / „Whatsapp“: +2347084887094

    ReplyDelete
  3. Hello viewers all over the world, There is good news for you all today get your Blank ATM card that works in all ATM machines all over the world. We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at stores and POS. We give out this cards to all interested clients worldwide, We give out THE Blank ATM Card. Do you want to live a good life thought its illegal, its the easiest way to be a millionaire. it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you and you can only withdraw a total amount of $5,000 Dollars in a day on ATM Machine also avaialbel at cash delivery. We give up to $10,000.00 to $1,000,000.00 Dollars With our network hacking services. We can Recover all your lost money to Bitcoin and other Crypto currency, mortgage/realestate scams and fake ICOs within 48 hours or less. (Thomas Freddie Hackers) working together as a team to track down & to recover funds back from the most difficult internet SCAMMERS. NOTE!! We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers and we’ve successful recovery them back via contact thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Do contact us on ((Binary Recovery. University Grades.Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills. We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your financial problems, If you are in need of any other cyber hack services, we are here for you anytime, any day so contact us via our Email Address: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Regards
    THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
    Email thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Call/Text: +1 (985)465-8370
    Motto: We offer the fastest and reliable services

    ReplyDelete
  4. Labai informatyvus ir naudingas straipsnis. Dėkoju autoriui, taip pat būtų įdomu pasiskaitinėti apie tai kas yra stomatitas ir kaip su kuo kovoti.

    ReplyDelete
  5. labai geras pasiteisinęs dalykas yra zoe produktai, be kurių praktiškai jau nebeįsivaizduojam savo savaitinės mitybos. ypatingai po ligų - must

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Mano pirmoji chemoterapija. Kuo gydo trigubai neigiamą krūties vėžį.

Reabilitacija ir kaip miegoti po krūties operacijos

Diagnostikos metodai ir jonizuojanti radiacija

Kaip aš stiprinu kraują

Mano priešvėžinė mityba

Metai po gydymo

Pusmetis po gydymo: šalutiniai poveikiai ir kaip rūpintis savimi

Gydymosi laikotarpis kaip galimybė tobulėti

Hormonai po chemoterapijos